ARKIELÄMÄ FINNISH

Seikkailu: Kasvihuoneilmiö ja Haltian luontokeskus

Mulle metsä on tosi merkityksellinen paikka ja pelkästään havujen tuoksu laskee stressikertoimia roimasti.

Viikonloppua venailee aina innolla ja mä ainakin lataan niihin hirveän määrän odotuksia.

Perheen kanssa vietetty aika on tärkeää. Eihän me täällä olla ikuisesti.

Viime viikonlopulle piti mahduttaa muutaman kirjan lukeminen, oman kirjan kirjoittamista, remontointia ja tietenkin sitä parasta eli perheaikaa. Onnistuin kahdessa jälkimmäisessä, mutta kirja ja kirjoittaminen jäi välistä.

Kaikkea ei ehdi, joten kirjat on mulla yleensä se mistä on eniten nipistettävä aikaa kodille ja perheelle. Välillä harmittaa ettei voi yötä myöden lukea tai kirjoittaa, mutta kun katselee yhteisistä hetkistä otettuja kuvia, ei enää harmita.

Mistä jutuista sä nipistät, kun arjessa on liikaa puuhaa?

Lauantaina tehtiin retki kuuluisaan Kasvihuoneilmiöön. Mun oli tarkoitus löytää itselleni kukkapurkki uudelle etupihalle ja viihdyttää perheen kuusivuotiasta, vain toisessa onnistuin. Kukkapurkkia ei löytynyt, mutta nautittiin superherkulliset vohvelit kermavaahdolla ja mansikkahillolla.

Poika nautti tehdessään tutkimusretkiä antiikkiliikkeessä, ihasteli vanhoja leluja ja taisi meidän mukaan joku lentokone tarttua. Mä löysin mahtavia sisustustavaroita, jotka korvamerkitsin hankinnoiksi uuteen kotiin.

Tällaisen nojatuolit tervehtivät ensimmäisenä ovella. Jos olisi saanut nämä konjakin ruskeina, olisin tehnyt jo varauksen.

Aktiivisen lauantain jälkeen oli ajatuksen rentoutua sunnuntai ja viettää leppoisaa aikaa kotisohvalla ihan naistenpäivän kunniaksi.

Pääsin jälleen käyttämään mun upeaa islantilaisneuletta.

Ystäväpariskunta onnistui houkuttelemaan meidät retkelle Haltian luontokeskukseen, Maahisenkierrokselle, joka on hyvä reitti lastenvaunujenkin kanssa kuljettavaksi ja helppokulkuinen pienille jaloille.

Mulle metsä on tosi merkityksellinen paikka ja pelkästään havujen tuoksu laskee stressikertoimia roimasti. Parasta on saada kuppi kuumaa kahvia patikoinnin lomassa. Teki hyvää käydä latautumassa tulossa olevaan työviikkoon. Metsäretki oli siis ihan paras tapa viettää naistenpäivää 2020.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: